Echt groen combineren met kunstbloemen

Bij ENYA OLIVIA zijn we gek op creatief experimenteren. Zo zijn we vorige week aan de slag gegaan om echt groen te combineren met kunstbloemen. En het resultaat mag er wezen! Met deze twist ziet jouw boeket er nog indrukwekkender en natuurlijker uit.

Verse bloemen zijn al snel best prijzig. Zeker gezien ze gemiddeld slechts een week echt goed blijven. Het groen daarentegen is een stuk goedkoper én blijft langer mooi. Door betaalbaar bladgroen te combineren met mooie kunstbloemen van goede kwaliteit kom je uiteindelijk tot een prachtige en betaalbare bos bloemen.

Bij de lokale bloemist is er vaak voldoende keuze voor groene takken. Wij zijn aan de slag gegaan met eucalyptus, appelblad, bananenblad en gras. Bijkomend voordeel van eucalyptus is dat het blad heerlijk ruikt en dat maakt het natuurlijk extra leuk om toe te voegen aan een bos kunstbloemen. Wanneer de eucalyptus geur vrij komt geeft dit een extra beleving in huis.

Als je het bladgroen in huis hebt gehaald en jouw set kunstbloemen hebt klaarliggen, kun je beginnen met het schikken van een boeket. Lees alle tips en tricks voor het schikken van jouw boeket in onze blogpost #TIPS & TRICKS: Een veldboeket schikken.

Ga direct aan de slag om jouw creatief talent te ontdekken en deel jouw resultaat op Instagram en tag #enyaolivia. Wij zijn benieuwd!

ENYA OLIVIA