Kunstbloesem: Een blijvend lentegevoel

Het bloesemseizoen is helaas alweer voorbij, maar oh wat is dit toch een prachtperiode van zoete bloei! Lieflijke bloemetjes vormen een contrast met de strakblauwe lucht en flirten je zo de lente in. Helaas is de schoonheid van deze bloeiende fruitboom maar van korte duur. Bloesem staat symbool voor een nieuw begin en groei. De bloem bloeit maar kort en valt, wanneer hij op zijn mooiste is, op de bodem rondom de boom.

Bij ENYA OLIVIA willen we het mogelijk maken om langer te genieten van deze mooie bloem. Daarom hebben wij, net zoals ze voorkomen in de natuur, verschillende kleuren kunst bloesemtakken in ons assortiment. In de natuur bestaat de pruimenbloesem uit witte, fijne bloemetjes. De donkerroze knoppen, die openen in zoet roze bloemen, groeien in de natuur aan de appelbloesemboom. En de zachte licht roze bloesem groeit aan de bekende Japanse Sakura boom.

In deze blog delen we een aantal leuke tips en tricks over hoe jij onze mooie kunstbloesem kan stylen in jouw interieur.

Wil je het simpel en minimalistisch houden? Dan is het mooi om enkele losse bloesemtakken in een vaas te plaatsen. De combinatie van een strakke vaas met de weelderige bloesem is opvallend mooi.

Licht roze bloesemtakken kunstbloemen

Je kunt de bloesemtakken nog subtieler toepassen door er een aantal in een kunstboeket te verwerken. Bloesemtakken zijn mooi te combineren met zachte tinten en liefelijke lente bloemetjes zoals een Roos, een Anemoon of Dille tak.

Kunstboeket met bloesemtakken

Wil je liever voor een grotere eyecatcher gaan? Dan kun je overwegen om een handgemaakte bloesemboom aan te schaffen. ENYA OLIVIA maakt bloesembomen van verschillende formaten op diverse soorten hout. Doordat wij met hoogwaardige kwaliteit kunstbloesem werken en de bloesemtakken verwerken op een echte stam is de bloesemboom niet van echt te onderscheiden.

Kunstakken bloesem - bloesemtakken

Ga je voor een sprookjesachtig effect? Dan is een bloesemhemel misschien iets voor jou! Wij maken handgemaakte bloesemhemels in de vorm van een zwevende wolk.

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via [email protected]. Wij geven je graag advies.

ENYA OLIVIA