Enya Olivia - kunstbloemen en kunstplanten en natuurmaterialen.

Blogs

Uitgelicht uit onze collectie: Vaas Siret Grey

Jouw bos kunstbloemen komt pas echt goed tot zijn recht in de perfecte vaas. Het aanbrengen van meer diversiteit in onze vazencollectie stond al langere tijd hoog op ons wensenlijstje. En dus zijn we op zoek gegaan naar unieke en tevens tijdloze vazen. Het resultaat? Sinds kort is ons aanbod uitgebr

Echt groen combineren met kunstbloemen

Bij ENYA OLIVIA zijn we gek op creatief experimenteren. Zo zijn we vorige week aan de slag gegaan om echt groen te combineren met kunstbloemen. En het resultaat mag er wezen! Met deze twist ziet jouw boeket er nog indrukwekkender en natuurlijker uit.

Zó verzorg je kunstbloemen en kunstplanten

Planten en bloemen die bijna niet om onderhoud vragen, hoe fijn is dat! Wanneer je eenmaal met het zorgeloze en probleemloze karakter van kunstbloemen en kunstplanten in aanmerking bent gekomen wil je waarschijnlijk nooit meer anders.

Een veldboeket van kunstbloemen schikken

Wil je dat jouw veldboeket mooi tot zijn recht komt? Besteed dan naast het samenstellen voldoende aandacht aan het schikken van jouw stelen in de vaas. Met onze tips en tricks in deze blog til je jouw boeket naar een hoger niveau.

Het perfecte veldboeket van kunstbloemen samenstellen

Of het nu om echte bloemen of kunstbloemen gaat, veldboeketten zijn helemaal hot! Dit type bosje bloemen bestaat al vrij lang en staat ook wel bekend als een Amsterdams plukboeket. Jarenlang heeft dit type boeket in de schaduw gestaan van het klassieke boeket, maar nu mag nonchalant en wild er weer