Uitgelicht uit onze collectie: Vaas Artic Cheetah

Onze prachtige Artic Cheetah vaas met luipaard print is helemaal on trend! Dierenprints zijn al langere tijd populair in de modewereld, en zoals dat vaak gaat, worden deze modetrends overgenomen in de interieurwereld. Ook wij hebben dit opgepikt en hebben onze collectie vazen daarom uitgebreid met deze Artic Cheetah.

Luipaardprint kan best heftig zijn en je wilt het natuurlijk wel stijlvol houden. Het is daarom belangrijk om het niet te overdrijven. Zet je huis niet helemaal vol met woonaccessoires met dergelijke drukke prints, maar beperk je tot enkele items welke dan ook echt de ruimte krijgen om een blikvanger te zijn.

Wanneer je kunstbloemen uitzoekt voor een vaas met een uitgesproken print, is het belangrijk om te kiezen voor kleuren die rust brengen en niet vloeken. Bladgroen werkt daarbij altijd heel goed. Wil je daarnaast graag kleurrijke bloemen toevoegen? Zorg dan dat je voor een kleurenthema kiest dat het geheel complementeert, in het geval van de Artic Cheetah door bijvoorbeeld gebruik te maken van rode en gele tinten.

Nog belangrijker dan bij normale accessoires, is het bij accessoires met een dierenprint van belang dat ze van mooi materiaal zijn gemaakt om te voorkomen dat het er goedkoop uit gaat zien. De Artic Cheetah vaas is mondgeblazen van kwalitatief hoogwaardig glas en heeft een geslepen rand. Het gevolg is een uitgesproken vaas met een luxe en stijlvolle uitstraling.

Deze vaas speelt niet alleen perfect in op de huidige trend van dierenprints, maar hij is ook perfect voor een moderne bos kunstbloemen. De hals is net wat smaller dan de vaas zelf. Kunststelen krijgen in deze vaas alle ruimte om de aandacht te pakken, terwijl de bos één geheel blijft. Zelf zijn we ook fan en staat er een exemplaar in combinatie met een klein kunstboeket in onze woonkamer.

Ben jij op zoek naar een uitgesproken vaas welke een echte eyecatcher is? Voeg dan nu onze Artic Cheetah vaas met luipaard print toe aan jouw interieur!

ENYA OLIVIA