Uitgelicht uit onze collectie: Vaas Siret Grey

Jouw bos kunstbloemen komt pas echt goed tot zijn recht in de perfecte vaas. Het aanbrengen van meer diversiteit in onze vazencollectie stond al langere tijd hoog op ons wensenlijstje. En dus zijn we op zoek gegaan naar unieke en tevens tijdloze vazen. Het resultaat? Sinds kort is ons aanbod uitgebreid met een set stijlvolle vazen waarmee je voor iedere samenstelling kunstbloemen een juiste vaas voorhanden hebt.

Vandaag laten we je kennis maken met de charmante vaas Siret Grey: Een vaas van donker antraciet glas met een doorsnede van 20 cm en een hoogte van 35 cm.

Deze vaas is van een zeer goede kwaliteit en het glas is mondgeblazen. Een belletje in de vaas is dus geen fout, maar juist een teken van handwerk. Voor stolling van het glas wordt de rand van de vaas tijdens de productie bewust geknipt met een schaar, waardoor de kenmerkende kartels ontstaan. Dit betekent dus dat iedere vaas uniek is en dat maakt vaas Siret Grey extra bijzonder.

Door het donkergekleurde glas vallen de stelen van jouw kunstboeket in de vaas minder op en springen de mooie en kleurrijke kunstbloemen er extra uit. De vaas loopt geleidelijk taps toe, waarbij de hals het smalste gedeelte vormt. Kunstbloemen en andere stelen, ook de wat langere, worden in deze vaas mooi bij elkaar gehouden terwijl ze toch alle ruimte krijgen om de aandacht te pakken. Een ideale vaas dus om een medium of grote bos kunstbloemen in te zetten.

Laat jouw kunstboeket knallen in deze eyecatcher en bestel vaas Siret Grey vandaag nog op onze website.

ENYA OLIVIA