Kunstbloem Allium paars (62 cm)

€4,50
Artikelcode 31230003
Kunststeel Allium met lichtpaarse bloem (62 cm)
Levertijd: 1-5 werkdagen

Ben jij op zoek naar een duurzaam alternatief voor gewone bloemen, waarbij de gedetailleerde structuur zo goed mogelijk benaderd wordt? Dan zijn de kunststelen van ENYA OLIVIA perfect voor jou! Wij selecteren onze kunststelen namelijk op basis van kwaliteit en uitstraling. Deze Allium kunststeel heeft een paarse bloem en kan zowel als los item of in een kunstboeket gebruikt worden. Voor het samenstellen van een mooi kunstboeket hebben we de volgende tips & tricks. Ben je daarnaast nog op zoek naar een bijpassende vaas voor jouw kunstbloemen? Neem dan een kijkje in onze collectie vazen.

Specificaties kunststeel
Soort: Allium (Sierui)
Lengte: 62 cm
Kleur: Paars
Vorm: Bolvormig
Materiaal: Kunststof

Verpakking
Wij pakken iedere kunststeel zorgvuldig in en gebruiken hiervoor een stevige doos, zodat jouw bestelling netjes bij jou thuisbezorgd wordt. In deze doos vind je naast jouw bestelling een flyer met een QR-code welke je kunt scannen voor filmpjes met tips & tricks voor onder andere het schikken van een kunstboeket en het schoonmaken van kunstbloemen.

Verzending
Onze bestellingen worden binnen 1 tot 5 werkdagen verwerkt en verzonden. Wij hanteren een minimum bestelbedrag van € 15,- om de verzendkosten betaalbaar te houden. Bij een bestelling met een waarde boven de € 75,- wordt de bestelling gratis verzonden.