Contact

Banner afbeelding contact pagina

Contactgegevens

Hieronder vind je onze contact- en bedrijfsgegevens. Op onze klantenservice pagina vind je alle informatie over de webshop, onze klachtenprocedure en veelgestelde vragen.

Over ons

Achter ENYA OLIVIA zit een team van enthousiaste en creatieve mensen. In 2018 zijn wij, Paul Reumkens en Enya Mullenders, ondernemer van beroep en natuurliefhebber in vrije tijd, het bedrijf gestart. Samen zijn wij destijds aan de slag gegaan met ons passieproject en inmiddels hebben we ENYA OLIVIA uitgebouwd tot een bedrijf dat met uiterste zorg hoogwaardige creaties kunstbloemen en kunstplanten samenstelt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Wij geloven dat mooie bloemen en planten een ruimte tot leven brengen en onmisbaar zijn in een sfeervol interieur. Wij kiezen bewust voor het gebruik van kunstbloemen, kunstplanten en gepreserveerde natuurmaterialen. De vele voordelen van deze duurzame en onderhoudsvriendelijke producten sluiten perfect aan bij de huidige levensstijl. Onze missie: Uitgroeien tot een gerenommeerd en verfrissend merk dat consumenten en bedrijven verfijnde en duurzame creaties kunstbloemen en kunstplanten van topkwaliteit aanbiedt.

Afbeelding naast contactgegevens

Contactgegevens

Adres: Overbroek 46
Postcode en plaats: 6247 EN Gronsveld
Email: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Handelsnaam: ENYA OLIVIA
Organisatie: Alesa Shops BV
KvK nummer: 72990511
BTW nummer: NL859311430B01