Gerealiseerde projecten

Aankleding van de bistro bij recreatiepark BreeBronne met kunstbeplanting

Kunstbeplanting BreeBronne Bistro hangplanten

Na een grondige verbouwing is de Bistro in recreatiepark Breebronne klaar voor zowel de gasten van de camping als voor de mensen uit Maasbree en omgeving! De vloeren zijn vervangen, het plafond is geheel vernieuwd, de ruimte is meer transparant gemaakt, nieuw meubilair is geplaatst en … de aankleding is voorzien van wat extra groen.

Wij kregen de opdracht om het beplantingsproject te realiseren. Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van diverse kunstplanten zoals vetplanten en hangplanten in (hang)potten en schalen van de Rough Collection in de kleuren koper en lichtgrijs. Aan beide kanten van de open haard zijn Schefflera kunstplanten in twee hoge potten van de Oyster Collection geplaatst. De koper kleur van de potten van de Rough Collection en de kleuren van de Oyster Collection sluiten perfect aan bij het bestaande kleurenpalet van de inrichting van de Bistro.

Kunstbeplanting BreeBronne Bistro overzicht kunstplanten
Kunstbeplanting BreeBronne Bistro Schefflera kunstplanten
Kunstbeplanting BreeBronne Bistro vetplanten in lage ronde pot
Kunstbeplanting BreeBronne Bistro Pilea kunstplant

Onze kunstplanten met Monkey Town de grens over

Kunstbeplanting Monkey Town Zurich

Met de opening van een indoor kinderspeeltuin in Zurich heeft Monkey Town haar eerste vestiging in Zwitserland geopend. Omgeven door gave klim- en klautertoestellen biedt Monkey Town geweldig vermaak voor kinderen tussen 0 en 12 jaar. Met dit gloednieuwe park hopen zij de Zwitserse markt te veroveren.

De Monkey Town parken worden gekenmerkt door een jungle landschap met daarin typische elementen zoals specifieke vegetatie, de vulkaan, de tempel en de boomhut van de aap en mascotte “Oehlie”. Om het jungle thema echt tot leven te laten komen, hebben wij net als voor Monkey Town Amsterdam de vestiging in Zurich aangekleed met diverse kunstplanten en kunstbomen in houten dividers. Als bodembedekker hebben we verlijmde hydrokorrels gebruikt, zodat alles stevig in de dividers bevestigd is en kinderen veilig kunnen spelen.

Kunstbeplanting Monkey Town Zurich bananenblad
Kunstbeplanting Monkey Town Zurich bananenbomen
Kunstbeplanting Monkey Town Zurich Alocasia kunstplant
Kunstbeplanting Monkey Town Zurich hydrokorrels onder Japanse Bamboe

Een tropenjungle in de kinderspeeltuin van Monkey Town Amsterdam

Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam

Monkey Town indoor kinderspeeltuinen bieden lokaal, betaalbaar en innovatief speelplezier en een dag vol beleving in een veilige en hygiënische omgeving. Kinderen worden ondergedompeld in een tropenjungle waarin verschillende avontuurlijke elementen voorkomen, zoals een vulkaan, een waterval en een tempel. Voor de ouders is het belangrijk om de dag door te brengen in een comfortabele zitgelegenheid.

Om de beleving voor zowel de kinderen als de ouders naar een hoger niveau te tillen mochten wij het jungle thema afmaken met kunstbeplanting. Wij hebben hiervoor gebruikt gemaakt van meerdere grote Alocasia kunstbomen en verschillende houten dividers met Japanse Bamboe, Strelitzia en Bananen kunstbomen. De houten dividers zijn goed gevuld met planten om voldoende dichtheid te creëren. Voor een speels effect hebben we gebruik gemaakt van verschillende hoogtes.

Door veel groen te gebruiken krijgen de ouders de mogelijkheid om in een comfortabele horecagelegenheid ongestoord een tijdschrift te lezen of hun laptop open te klappen terwijl ze genieten van een goede kop koffie. Door de planten kunnen zij zich beter afsluiten van alle enthousiaste kindergeluiden in de speelzaal. Voor de kinderen maken de planten de beleving van een tropenjungle helemaal af en zijn bovendien "hufterproof".

Joris Naalden, Algemeen Directeur Monkey Town indoor speeltuinen:

"Sinds 2019 is ENYA OLIVIA onze vaste partner voor de aankleding van onze nieuwe Monkey Town indoor speeltuinen. De kunstplanten en kunstbomen van ENYA OLIVIA zijn in korte tijd een standaard element in de thematisering van ons concept geworden. De hoogwaardige uitstraling in combinatie met de uitstekende kwaliteit van de kunstplanten en kunstbomen (die bestand zijn tegen intensief gebruik en berekend zijn op het speelgedrag van kinderen) zorgen ervoor dat ons concept naar een nog hoger niveau wordt gebracht. ENYA OLIVIA biedt niet alleen persoonlijke aandacht, maar ook zeer concurrerende prijzen, snelle levertijden en adequate nazorg. Ik beveel ENYA OLIVIA van harte aan voor een ieder die door de bomen het bos niet meer ziet in een markt waarin kwaliteit en service niet vanzelfsprekend zijn!"

Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam overzicht kunstplanten
Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam Giant Alocasia kunstplant
Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam Japanse Bamboe
Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam Japanse Bamboe in dividers
Kunstbeplanting Monkey Town Amsterdam bodembedekker