Winkelwagen

artikelen

Geen producten gevonden...

Huur kunstboeketten

Banner afbeelding huur kunstboeketten

ENYA OLIVIA verhuurt per kwartaal mooie en representatieve kunstboeketten, inclusief vazen en potten, voor zowel bedrijven als consumenten. Samen met een gepassioneerd team worden deze boeketten zorgvuldig samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van de klant, het seizoen en de laatste trends. We doen niets liever dan een persoonlijk verhaal, sfeer of idee te vertalen in onze bloemstukken, potten en vazen. De kunstbloemen worden op locatie gewisseld en gemodelleerd. Een huurtraject ziet er als volgt uit:

Proces huur kunstboeketten

De kunstboeketten worden steeds verhuurd voor een termijn van drie maanden, waarbij maandelijks een vast huurbedrag in rekening wordt gebracht. Deze maandhuur is afhankelijk van het gewenste formaat, de regio van plaatsing en het aantal boeketten dat gehuurd wordt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. Hieronder zijn per regio prijsindicaties opgenomen voor verschillende maten kunstboeketten. Let op, bij huur van meerdere boeketten zal de maandhuur per boeket afnemen.

Indicatie maandhuur* Formaat Small Formaat Medium Formaat Large
Huurservice regio's Icoon formaat small Icoon formaat small Icoon formaat small
Regio 1** € 35,00 excl. BTW € 50,00 excl. BTW € 75,00 excl. BTW
Regio 2*** € 50,00 excl. BTW € 65,00 excl. BTW € 90,00 excl. BTW
Regio 3**** € 70,00 excl. BTW € 85,00 excl. BTW € 110,00 excl. BTW

*) Ook voor consumenten is het mogelijk om één of meerdere kunstboeketten te huren. Een indicatie van de consumentenprijzen (inclusief BTW) is te vinden in onze particuliere brochure.

**) Regio 1 bestaat uit de regio Zuid-Limburg en de regio Eindhoven en meer specifiek uit de volgende gemeentes: Beek, Beekdaelen, Best, Brunssum, Eijsden-Margraten, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Meerssen, Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Simpelveld, Sittard-Geleen, Son en Breugel, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Veldhoven, Voerendaal en Waalre.

***) Regio 2 bestaat uit de overige gemeentes van de provincies Limburg en Noord-Brabant alsmede uit de provincie Limburg (BE).

****) Regio 3 bestaat uit de provincies Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Antwerpen, Vlaams-Brabant alsmede uit het hoofd-stedelijk gewest Brussel.

Voorbeeld kunstboeket voor verhuur

DE ENYA OLIVIA BELOFTES

  • Onze professionals stellen mooie kunstboeketten samen en maken daarbij enkel gebruik van kunstbloemen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Onze kunstbloemen hebben een lange levensduur en zijn daarmee een duurzamer en goedkoper alternatief dan echte bloemen.
  • Onze kunstbloemen bieden gemak, vragen nauwelijks om onderhoud en zijn dier-, kind- en allergievriendelijk.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »