Kunstplanten

In onderstaande collectie vind je diverse grote en kleine kunstplanten, kunstbomen, hangplanten en grassen.

ONZE COLLECTIE KUNSTPLANTEN

Onze zorgvuldig samengestelde collectie kunstplanten is vervaardigd van diverse materialen van hoge kwaliteit en verfijnd tot in de kleinste details. Het team van ENYA OLIVIA selecteert uitsluitend kunstplanten die de exacte vorm en textuur van hun levende tegenhangers imiteren. Wij leveren ook kunstplanten compleet met pot en kunstaarde, deze stellen wij zelf met zorg samen en vervaardigen wij in onze eigen productie.

KUNSTPLANTEN ONLINE KOPEN

Om een zo goed mogelijk beeld van de producten weer te geven besteden wij veel tijd en aandacht aan onze productfotografie en beeldmateriaal. Hierdoor hopen wij onze klanten zo goed mogelijk te faciliteren in het online aankoopproces van een nieuwe kunstplant en staan wij garant voor een weloverwogen aankoop van een mooie kunstplant. Bestellingen bij ENYA OLIVIA worden standaard binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt zodat jouw nieuwe kunstplant snel in huis is. Indien een afwijkende levertijd geldt, staat dit bij het individuele product vermeld. Bij een bestelling met een waarde boven de €75 wordt de bestelling gratis verzonden.

KUNSTPLANTEN IN HUIS

Onze kunstplanten worden zorgvuldig ingepakt, zodat de kunstplanten geen beschadiging oplopen tijdens de verzending. Een kunstplant vraagt om wat tijd en aandacht voordat je deze een mooi plekje in huis geeft. Het is belangrijk om de stelen en bladeren mooi uit te vouwen. De stelen en bladeren zijn voorzien van ijzerdraad zodat deze mooi in model te brengen zijn. De kunstplant kun je modelleren op basis van eigen smaak en afgestemd op de plek waar je hem gaat zetten. Wij raden altijd aan om een kunstplant in een mooie pot of mand te zetten en deze af te werken met een passend bodembedekker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan houtsnippers, sierstenen of hydrokorrels.

ONDERHOUD EN LEVENSDUUR VAN KUNSTPLANTEN

Kunstplanten vragen bijna niet om onderhoud. Van tijd tot tijd belandt er stof op de producten en dat ontneemt de realistische uitstraling en zorgt voor een doffe look. Dit kun je makkelijk vermijden door de kunstplant regelmatig af te stoffen met een vochtige doek of met een stofblazer. Kunstplanten en hebben tevens een lange levensduur en gaan makkelijk tien jaar of langer mee mits ze niet in direct zonlicht worden gezet. In de basis zijn kunstplanten voor binnen gemaakt maar sommige kunstplanten  hebben een UV-bescherming laag waardoor de levensduur buiten ook verlengd wordt. Echter zal de levensduur niet zo hoog zijn als wanneer de plant binnen wordt gebruikt.