Kunstplanten - Hangplanten

In onderstaande selectie vind je een aantal kunst hangplanten van verschillende lengtes. Onze hangplanten zijn ofwel voorzien van een ophangmechanisme of makkelijk te bevestigen in een (hang)pot.

Sorteren op:
Sorteren op:

ONZE COLLECTIE KUNSTPLANTEN HANGPLANTEN

We bieden naast ons assortiment kamerplanten, vetplanten, kunstgrassen en kunstbomen ook een selectie mooie kunst hangplanten. De takken, blaadjes en bladeren van hangplanten groeien naar beneden. Dat maakt een hangplant altijd net wat anders dan een gewone kamerplant. Onze collectie kunst hangplanten is geschikt voor binnen en kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden.

KUNST HANGPLANTEN IN HUIS

Alle kunstplanten vragen om wat tijd en aandacht voordat je deze een mooi plekje in huis geeft. Het is belangrijk om de stelen en bladeren mooi in model te brengen. Een kunst hangplant kun je modelleren op basis van eigen smaak en afgestemd op de plek waar je hem gaat zetten of ophangen. Omdat een hangplant naar beneden groeit is het leuk om deze op hoogte te plaatsen. Je kunt een kunsthangplant bijvoorbeeld aan het plafond bevestigen , in een groene wand verwerken of op een hoge kast in een pot plaatsen. Onze kunst hangplanten worden ofwel met ophangmechanisme geleverd of zijn middels een steel makkelijk te bevestigen in een groene wand, sierpot of (hang)pot.

KUNST HANGPLANTEN ONLINE KOPEN

Om een zo goed mogelijk beeld van de producten weer te geven besteden wij veel tijd en aandacht aan onze productfotografie en beeldmateriaal. Hierdoor hopen wij onze klanten zo goed mogelijk te faciliteren in het online aankoopproces van een nieuwe kunst hangplant en staan wij garant voor een weloverwogen aankoop van een mooie kunst hangplant. Bestellingen bij ENYA OLIVIA worden standaard binnen 1 tot 3 werkdagen verwerkt zodat jouw nieuwe kunst hangplant snel in huis is. Indien een afwijkende levertijd geldt, staat dit bij het individuele product vermeld. Bij een bestelling met een waarde boven de €50 wordt de bestelling gratis verzonden. Onze kunst hangplanten worden zorgvuldig ingepakt, zodat de kunst hangplanten geen beschadiging oplopen tijdens de verzending.